Neem direct contact op en probeer het zelf

Sturen op cijfers

Een veel gehoorde term op planningsafdelingen. Heb jij continu inzicht in de wachttijden van je chauffeurs? Is een chauffeur aan het wachten op een nieuwe opdracht, op een vrije plek aan het dock of moet de lading nog worden klaar gezet voor transport?

Voorsprong door inzicht

Al deze informatie zou toch beschikbaar moeten zijn en opvraagbaar uit de Trimble boordcomputer? Ja, dat vinden wij ook! Maar vaak staat deze informatie niet kant en klaar op een overzichtelijk en intelligent dashboard! Daarom hebben wij deze informatie (en heel veel meer) al vast in een mooi dashboard klaar gezet specifiek voor Trimble. Ontdek het rapport zelf en bekijk de voordelen voor jouw organisatie!

Trimble gebruikers die óók met TransportBI werken:

Business Intelligence Transport Mol Cargo

Maak beter onderbouwde beslissingen op basis van data die centraal beschikbaar is voor de hele organisatie. Sneller dan ooit!

DASHBOARDS EN RAPPORTEN

Maak met een paar muisklikken schitterende rapportages en dashboards. Alle rapporten zijn interactief en passen zich eenvoudig aan

ENGINE VAN MICROSOFT

Transport BI is volledig gebaseerd op de techniek van Power BI van Microsoft. Een volwaardige BI oplossing die laagdrempelig is eenvoudig in het gebruik. Grote hoeveelheden data zijn geen probleem voor de techniek achter de dashboards en rapporten

SAMENWERKEN

Alle rapporten en dashboards zijn eenvoudig op te vragen. Vanaf kantoor, maar ook onderweg via tablet en phone. Hierdoor is bruikbare sturingsinformatie altijd direct beschikbaar om de juist keuzes te maken voor jouw organisatie!

Contact

    EQ Consulting Group BV
    Amersfoortseweg 10F, 3705 GJ, Huis ter Heide

    E. info@eqgroup.nl
    T. +31 (0)85 4011 550