Op de hoogte blijven van je eigen personeelsmanagement? Met Power BI is het eenvoudig om al jouw belangrijke data te verzamelen en te monitoren. Verrijk data over collega’s en je organisatie met inzichtelijke dashboards en rapporten en vind real-time informatie over personeelsverloop, de verdeling in functies en profielen.

Vanuit diverse bronnen

Rapportages vanuit diverse bronnen is snel en makkelijk gemaakt. Ook het delen van je eigen gemaakte dashboards binnen je organisatie kan simpel en snel. Maar wees niet bezorgd dat vertrouwelijke rapportages terecht komen bij de verkeerde personen. Met Power BI van Microsoft en de dashboards van EQ is alle data en informatie veilig opgeslagen in de Azure Cloud van Microsoft.

Standaard of eigen dashboard

Bekijk zelf de interactieve rapporten en dashboards die wij standaard beschikbaar hebben gemaakt. Wil je liever een eigen dashboard? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. EQ realiseert voor jou een HRM dashboard dat specifiek op maat is gemaakt voor jouw doeleinden en direct te gebruiken is binnen je organisatie. Personeelsmanagement met inzicht vanuit je tablet, smartphone of laptop!

Onze dashboards ook binnen jouw organisatie gebruiken?

Contact

    EQ Group BV
    Amersfoortseweg 10F, 3705 GJ Huis ter Heide

    E. info@eqgroup.nl
    T. +31 (0)85 4011 550