Neem direct contact op en probeer het zelf

Sturen op cijfers

Als manager wil je weten op welke plekken binnen jouw organisatie je moet (bij)sturen. Snel inzicht in omzet en kosten helpen je daarbij. Je wilt niet na afloop van een boekhoudperiode tegen verrassingen aanlopen. Met Transport BI heb je realtime inzicht in omzet en kosten per periode, per klant, per afdeling of per gebied.

Voorsprong door inzicht

Het financiële dashboard van Dynamics NAV brengt in beeld waar de marges liggen en waar de kans ligt voor verbetering. Met Power BI voor Dynamics NAV ben je in staat om de ontwikkelingen in de markt en in je organisatie bij te blijven of zelfs voor te zijn in plaats van achter de feiten aan te lopen.

Probeer het financiële dashboard zelf en ervaar het gemak van Power BI voor NAV!

Dynamics NAV gebruikers die óók met TransportBI werken:

BI Transport Dasko Koel en Vriestransport
bakker-schilder-transpo

Maak beter onderbouwde beslissingen op basis van data die centraal beschikbaar is voor de hele organisatie. Sneller dan ooit!

DASHBOARDS EN RAPPORTEN

Maak met een paar muisklikken schitterende rapportages en dashboards. Alle rapporten zijn interactief en passen zich eenvoudig aan

ENGINE VAN MICROSOFT

Transport BI is volledig gebaseerd op de techniek van Power BI van Microsoft. Een volwaardige BI oplossing die laagdrempelig is eenvoudig in het gebruik. Grote hoeveelheden data zijn geen probleem voor de techniek achter de dashboards en rapporten

SAMENWERKEN

Alle rapporten en dashboards zijn eenvoudig op te vragen. Vanaf kantoor, maar ook onderweg via tablet en phone. Hierdoor is bruikbare sturingsinformatie altijd direct beschikbaar om de juist keuzes te maken voor jouw organisatie!

Contact


EQ Consulting Group BV
Huize Schaerweijde, Utrechtseweg 75, 3702 AA Zeist

E. info@eqgroup.nl
T. +31 (0)85 4011 550