Wachten kost geld!

Een veel gehoorde term op planningsafdelingen. Heb jij continu inzicht in de wachttijden van je chauffeurs? Is een chauffeur aan het wachten op een nieuwe opdracht, op een vrije plek aan het dock of moet de lading nog worden klaar gezet voor transport?

Al deze informatie zou toch beschikbaar moeten zijn en opvraagbaar uit mijn boordcomputer? Ja, dat vinden wij ook! Maar vaak staat deze informatie niet kant en klaar op een overzichtelijk en intelligent dashboard! Daarom hebben wij deze informatie (en heel veel meer) al vast in een mooi dashboard klaar gezet. Ontdek het rapport zelf en bekijk de voordelen voor jouw organisatie!

Ontdek het rapport

Chauffeurs belonen of straffen?

Over de productiviteit van chauffeurs wordt veel gesproken. Logisch, want de loonkosten van de chauffeurs is de grootste kostenpost binnen je organisatie. Maar welke chauffeurs werken efficient en dragen bij een goed resultaat en welke chauffeurs hebben extra aandacht en begeleiding nodig?

Ontdek het rapport over de top-10 chauffeurs en gebruik de inzichten bij voortgangsgesprekken als onderbouwing. Combineer dit rapport met andere inzichten zoals klachtenregistraties en realiseer met een aantal klikken een gepersonaliseerd chauffeurs performance dashboard!

Ontdek het rapport

Meer voertuigen of betere bezetting?

Een line-up van alle voertuigen is een mooi en indrukwekkend gezicht, maar je verdient er geen geld mee. En waar ligt de optimale balans tussen de inzet van eigen voertuigen en ingehuurde charters?

Met het voertuig bezettingsrapport tonen we per 24 uur de inzet van je eigen voertuigen. Pieken en dalen op bepaalde momenten van de dag worden direct inzichtelijk.

Wellicht kan de totale gemiddelde bezetting direct worden verbeterd door samen met een van je klanten te kijken of levering op een ander moment op de dag mogelijk is. De inzet van het wagenpark verbetert, zonder aanschaf van extra voertuigen!

Ontdek het rapport

Speed docking. Het kan echt!

Lange wachtrijen op docks of op locatie van een klant? Discussies met je klant over wachttijden bij laden of lossen een herkenbaar fenomeen?

Verkrijg direct inzicht in de verblijftijd op docks en ga met onderbouwde cijfers het gesprek aan met je klant over de wachttijden. Eigen docks of crossdock locaties? Gebruik het rapport als middel om samen met het warehouse te kijken of de verblijftijd verminderd kunnen worden.

Wij helpen je graag met het berekenen van de besparingspotentie voor jouw organisatie!

Ontdek het rapport
Onze dashboards ook binnen jouw organisatie gebruiken?

Contact

    EQ Group BV
    Amersfoortseweg 10F, 3705 GJ Huis ter Heide

    E. info@eqgroup.nl
    T. +31 (0)85 4011 550